Karácsonykor egy új receptet próbált ki a feleségem, amely saját borunk felhasználásával készített. A recept a következő: Borban párolt fogasfilé tejszínes-mustáros mártással 100 gr vajat felolvasztunk serpenyőben és a halfiléket 2-2 percig hirtelen megsütjük benne, majd…
Elérkezett a várva várt pillanat, az itthon kapható hobbi borászati kén és savmérő egységcsomagok gigászi csatájáról tudósítok ebben a posztban. A jobb sarokban az egyszer már bizonyított versenyző, a Bakonyi-féle "Borvizsgáló készlet", a bal sarokban a blogomban…
Itt van az ősz, lehullottak a levelek, tehát lehet fát ültetni. Amint arról korábban már beszámoltam, a juhok / kecskék megettek néhány gyümölcsfát, ezeket pótolni kellett. Az ültetés a már korábban leírt módon történt, persze ezúttal már kézzel ástuk ki a gödröket.…
Rómában minden sarkon van egy kisvendéglő, ahol általában elképesztően jól főznek. La Rosa Mosquita Nem szeretek csatlakozni a mainstreamhez, akik a külföldi éttermeket istenítik, a magyarokat lehúzzák a…
Vettem három egyenként 300 literes koracél tartályt, hogy a készre ászkolt borokat a palackozásig ebben tudjam tartani. Az új tartályok Amikor elhatároztam, hogy acéltartályt veszek, az interneten kerestem…
Utolsó kommentek