Itt lyárt Smitt Pál

Ki gondolta volna, hogy Krisztián állt modellt a "Nemzet permetező háta" c. képhez? Se ő, akit ábrázol a fotó, se én, aki készítettem. De hát ilyen ez a celeblét, hozzá kell szoknunk, hogy lövünk egy képet, amelytől aztán "elszabadul az internet", és a végén el kell költöznünk egy térerő nélküli helyre, ahol talán nem ismernek fel bennünket. Most éppen a klórpirifosz betiltásáról szóló cikket illusztráltak kicsiny gazdaságunk képével, de a kép előkerült már a Fidesz kampányában is, valamint a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet anyagának borítóképeként. Az eredeti kép ebben a bejegyzésben látható

 

 

 

2020.02.15. 18:26

A bejegyzés trackback címe:

https://szolo.blog.hu/api/trackback/id/tr6815475942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

károly szántana 2020.10.07. 13:55:39

A Krisztián rossz felé tartja a permetező szórófejét. Ha a bal keze felé lévő oldalra veretné, akkor sokkal szebb szórásképe lenne, mint így, mert a jobb oldalra veretve túl közel van hozzá a szőlő.

Facebook

Utolsó kommentek

A szerző

Pályaelhagyó agrármérnökként vettem egy szőlőt abban a dűlőben, ahol a dédapámnak, nagyapámnak is volt. A családi legendárium szerint a borfelvásárló mindig a dédapámnál kezdte a vásárlást, mert neki volt a faluban a legjobb bora. A név kötelez: a legjobb Balaton-felvidéki bort akarom csinálni.

süti beállítások módosítása