A ház bora - Erzsébet Királyné Park Hotel

Amint azt említettem, a fiam egyik haverja az oviban egy belorusz kissrác. A múltkor visszahívtak bennünket, és amíg a kölkök kommandósat játszottak, addig szolídan borozgattunk a házigazdával, aki elmondása szerint mostanában ismerkedik a vörösborokkal. Hát, ilyen ismerkedési estet bárki kívánhat magának, talán elég ha annyit mondok, hogy egy Bolyki-féle Ördöngös volt a kóstoló csúcsa.

 

Maxim apjáról kiderült, hogy társtulajdonosa a parádfürdői Erzsébet pakhotelnek, ahol egy Thummerer bor a "ház bora". Korábban már írtam arról, hogy mennyire fontos lenne, ha minden étteremnek lenne olyan vállalható színvonalú saját bora, amelyet jó áron és megbízható minőségben tud adni. A Bertram küvé pontosan ez a kategória, ami 4-5 eurós árban minden különösebb borzongás nélkül rendelhető egy átlagos vacsorához (ez a bolti ár, fogalmam sincs a hotel árairól). A cimke itt is egyedi, a hotel főbejáratának metszete van rajta. Nem tudom, van-e fél literes felszolgálás (szerintem ez is fontos, mert annyi pont elég egy vacsorához).

 

Egyedi cimke a hotel részére

 

2010.01.23. 14:00

A bejegyzés trackback címe:

https://szolo.blog.hu/api/trackback/id/tr591695091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook

Utolsó kommentek

  • bakatorro: besz@rás. nem tudtam hirtelen, hogy röhögjek vagy sírjak. viszont tűpontos. (2024.10.19. 16:50) Vércsoport-azonos borászati technológia
  • Joseph Tatar: Szép napot! www.sylvinoservices.hu Van több féle változat is sík és dimbes-dombos területre is,dr... (2024.09.28. 08:33) Első munkanap az új területen
  • vilag: @Joseph Tatar: Na, ez érdekes lehet. Van a projektnek valami elérhetősége, hogy hol tart a dolog... (2024.09.27. 21:03) Első munkanap az új területen
  • Metin: @papp_schubert: ezt hibát én is elkövettem, a lényeg ne kénezz előtte semm (2024.09.27. 13:58) Must forrása
  • Joseph Tatar: @vilag: nos azért érdekes, mert ültetőgépeket fejlesztünk erdészeti, szőlészeti vonalon. a tömörit... (2024.09.27. 08:07) Első munkanap az új területen
  • Utolsó 20

A szerző

Pályaelhagyó agrármérnökként vettem egy szőlőt abban a dűlőben, ahol a dédapámnak, nagyapámnak is volt. A családi legendárium szerint a borfelvásárló mindig a dédapámnál kezdte a vásárlást, mert neki volt a faluban a legjobb bora. A név kötelez: a legjobb Balaton-felvidéki bort akarom csinálni.

süti beállítások módosítása