Céges ajándék

Itt a Karácsony, és az üzletfelek mindenféle ajándékokat küldenek egymásnak. Kétségtelenül a legzorallabb ajándékom egy üres doboz volt, amit meg kellett volna töltenem mindenfélével, majd eljuttatnom valamelyik szeretetszolgálathoz. A mi cégünk egyelőre még nem jutott odáig, hogy kötelezettséget ajándékozzon (a jótékonysági felajánlást pedig a gyerekekkel együtt a Mikulásgyáron keresztül intézzük), így egy-egy üveg Enikőt kaptak az ügyfeleink.

 

Eddig mindig az év borászától próbáltunk ajándékot adni, most azonban úgy gondoltuk, hogy egy saját kézzel gyártott bor mégiscsak személyesebb, közvetlenebb ajándék. Cégünk ajándékozási listája nagyon rövid, tényleg csak azok kapnak valamit, akikkel napi szinten együtt dolgozunk. Annyira kézműves volt az ajándék, hogy a kollégáimmal / tulajdonostársaimmal együtt terveztük meg a cimkét, nyomtattuk ki, és ragasztottuk a borra.

 

Köszönjük az egész évi munkát!

 

2009.12.27. 21:18

A bejegyzés trackback címe:

https://szolo.blog.hu/api/trackback/id/tr161627050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook

Utolsó kommentek

A szerző

Pályaelhagyó agrármérnökként vettem egy szőlőt abban a dűlőben, ahol a dédapámnak, nagyapámnak is volt. A családi legendárium szerint a borfelvásárló mindig a dédapámnál kezdte a vásárlást, mert neki volt a faluban a legjobb bora. A név kötelez: a legjobb Balaton-felvidéki bort akarom csinálni.

süti beállítások módosítása