Hangulatjelentés a borospincéből

Elkészült az első videóriportom, amely meglehetősen együgyű, de most még nem a tartalom a fontos: ez egy technológiai kísérlet.

 

A beágyazott videón az látható és hallható, ahogy a must forrásakor a széndioxid eltávozik a hordóból. Ez a forrás megszelidült része, a zajos erjedéskor (kb. 3-4 nappal ezelőtt) még sokkal szaporábban járt a kotyogó. Ha négy hordó "zenél" egyszerre, annak van valami különösen jó hangulata.

 

 

2009.10.17. 11:52
Címkék: pincemunkák

A bejegyzés trackback címe:

https://szolo.blog.hu/api/trackback/id/tr921455617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook

Utolsó kommentek

A szerző

Pályaelhagyó agrármérnökként vettem egy szőlőt abban a dűlőben, ahol a dédapámnak, nagyapámnak is volt. A családi legendárium szerint a borfelvásárló mindig a dédapámnál kezdte a vásárlást, mert neki volt a faluban a legjobb bora. A név kötelez: a legjobb Balaton-felvidéki bort akarom csinálni.

süti beállítások módosítása