Így építkeztek ti

A napokban a Művelt Alkoholista blogban megjelent egy bejegyzés, amely Laposáék kálváriájáról szól. A befeketetés-szétválás-jogvita dolog nem az, amit szerintem bárkinek meg kellene tárgyalnia, egyrészt, mert illetlenség mások zsebében turkálni, másrészt mérhetetlenül ellenszenvesnek tartom a kívülállók kárörömét afelett, hogy ha egy vállalkozás nem sikerül. Ami a posttal kapcsolatban problémás, az Laposa Bence hozzászólása: "Létrejött egy minden igényt kielégítő, komplex borászat, ami mind technológiailag, mind építészetileg figyelemreméltó."

 

Építészetileg figyelemreméltó

 

Ezek az épületek kísértetiesen emlékezetetnek azokra a tömbökre, amelyekkel az építészek azt szokták modellezni, hogy a tervezett épület hogyan illeszkedik be a környékbeli épületek közé. A könyező építményeknek, tereptárgyaknak csak a tömege fontos, a részletei elhanyagolhatók. 

 

Építészeti modell (http://www.modellab.hu)

 

Pedig a családban van, aki tudja, hogyan kellene építkezni.  

2011.12.14. 16:34
Címkék: építkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://szolo.blog.hu/api/trackback/id/tr513463343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kunzoo 2011.12.21. 20:29:46

Tegnapelőtt volt alkalmam "gyönyörködni" benne. Rettenetesen ronda.

Facebook

Utolsó kommentek

A szerző

Pályaelhagyó agrármérnökként vettem egy szőlőt abban a dűlőben, ahol a dédapámnak, nagyapámnak is volt. A családi legendárium szerint a borfelvásárló mindig a dédapámnál kezdte a vásárlást, mert neki volt a faluban a legjobb bora. A név kötelez: a legjobb Balaton-felvidéki bort akarom csinálni.

süti beállítások módosítása