Oltásra várva

Az idén valami elképesztően szeles az idő mifelénk: tőlünk kb. 30 kilométerre ÉNY-ra megdől az országos szélrekord kb. két hete (ez elintézte az induló hajtások egyik részét) majd a múlt héten mindössze 60 kilométeres szél rendbe tette a maradékot. Most olyan vegyes a kép, amilyen csak lehet: egyes tőkéken rügy, a másikon félméteres hajtás van - fogalmam sincs, lehet-e így oltani. Felteszek pár képet, majd a szakember jól ránéz, és megmondja mit lehet tenni.

 

Vegyes összkép

 

 

Másfél-két centis hajtáskezdemény

 

10 centis megmaradt hajtás

 

Méteres hajtás

 

2010.06.07. 21:17

A bejegyzés trackback címe:

https://szolo.blog.hu/api/trackback/id/tr532064104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook

Utolsó kommentek

A szerző

Pályaelhagyó agrármérnökként vettem egy szőlőt abban a dűlőben, ahol a dédapámnak, nagyapámnak is volt. A családi legendárium szerint a borfelvásárló mindig a dédapámnál kezdte a vásárlást, mert neki volt a faluban a legjobb bora. A név kötelez: a legjobb Balaton-felvidéki bort akarom csinálni.

süti beállítások módosítása