Derékfájás nélküli Újévet mindenkinek!

A múltkori fejtés iszonyatosan megerőltette a derekamat. Általában a szőlőművelés egy ilyen tevékenység: mindig egy kicsit görnyedten kell végezni a munkákat (kivéve talán a tetővágást). A fejtéskor a tartályok alapos, többszöri kimosása végleg kinyírta a derakam: a nejem krémez és maszíroz, én meg fájdalomcsillapítókat szedek és jajgatok. A képen már nagyon fáradt voltam, és éppen egy 25 literes ballonnal az ülemben várom, hogy előkerüljön a kesebbik tölcsér, mert a nagy nem fér bele az öt literes üvegbe. Viszont aligha kíván ennél nagyobb üveg borral bárki is boldog Újévet minden olvasójának.

 

Egészségünkre!

 

2009.12.31. 11:53

A bejegyzés trackback címe:

https://szolo.blog.hu/api/trackback/id/tr241634777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook

Utolsó kommentek

A szerző

Pályaelhagyó agrármérnökként vettem egy szőlőt abban a dűlőben, ahol a dédapámnak, nagyapámnak is volt. A családi legendárium szerint a borfelvásárló mindig a dédapámnál kezdte a vásárlást, mert neki volt a faluban a legjobb bora. A név kötelez: a legjobb Balaton-felvidéki bort akarom csinálni.

süti beállítások módosítása