A földkerekség legjobb tetkója

Na mit varrat magára egy borász a diplomavédése után?   A földkerekség legjobb tetkója élőben még jobb

tovább »
2012.08.09. 14:51

Július végi állapotok

  Olaszrizling   Gohér Öreg sárfehér  

tovább »
2012.07.31. 15:50

Július utolsó munkái

A hét közepén lementünk Dörgicsére, mert nagyon összegyűltek a teendők. A  villanypásztor átszerelésével kezdtük a sort, ugyanis a több lépcsőben történő megvalósítás eredménye egy furcsa, összetett karámrendszer lett, amely még a telken belüli gyalogos közlekedést is…

tovább »
2012.07.30. 16:00

Két döbbenetesen jó hárslevelű

Bort kóstolni elsősorban fesztiválokon szoktam. Szeretem azt, amikor egyik borásztól a másikhoz csapódva lehet beszélgetni, és a pillanatnyi hangulatom függvényében kérhetek hol fehéret, hol vöröset. Ennek megfelelően még soha nem fordultam elő olyan rendezvényen, ahol egy pince…

tovább »
2012.07.23. 09:28
Címkék: kóstolás

Permetezés kánikulában

Ebben a forróságban csak hajnalban lehet permetezni a perzselés veszélye nélkül. Nekem a hajnali kelés nehezemre esik, elsősorban azért, mert gyűlölök késni, így hajnali két órától kezdődően fél óránként ellenőriztem az időt. Ha ehhez hozzátesszük, hogy éjfélkor…

tovább »
2012.07.07. 08:57

Facebook

Utolsó kommentek

  • bakatorro: besz@rás. nem tudtam hirtelen, hogy röhögjek vagy sírjak. viszont tűpontos. (2024.10.19. 16:50) Vércsoport-azonos borászati technológia
  • Joseph Tatar: Szép napot! www.sylvinoservices.hu Van több féle változat is sík és dimbes-dombos területre is,dr... (2024.09.28. 08:33) Első munkanap az új területen
  • vilag: @Joseph Tatar: Na, ez érdekes lehet. Van a projektnek valami elérhetősége, hogy hol tart a dolog... (2024.09.27. 21:03) Első munkanap az új területen
  • Metin: @papp_schubert: ezt hibát én is elkövettem, a lényeg ne kénezz előtte semm (2024.09.27. 13:58) Must forrása
  • Joseph Tatar: @vilag: nos azért érdekes, mert ültetőgépeket fejlesztünk erdészeti, szőlészeti vonalon. a tömörit... (2024.09.27. 08:07) Első munkanap az új területen
  • Utolsó 20

A szerző

Pályaelhagyó agrármérnökként vettem egy szőlőt abban a dűlőben, ahol a dédapámnak, nagyapámnak is volt. A családi legendárium szerint a borfelvásárló mindig a dédapámnál kezdte a vásárlást, mert neki volt a faluban a legjobb bora. A név kötelez: a legjobb Balaton-felvidéki bort akarom csinálni.

süti beállítások módosítása
Mobil