Talán ez a jó szüreti technológia?

A szüreten sok minden múlik, még a kisebb termesztési hibák is korrigálhatók (pl. a rothadó szemek kiválogatásával). Ezidáig a hagyományos, paraszti technológiát követtem, a folyamatos beszélgetések hatására azonban most mintha összeállni látszana a kép egy olyan szüreti…

tovább »
2010.09.19. 19:47

Szüret előtti hírek

Ez a hétvége olyan klassz volt, aminél nehezebb jobbat elképzelni. Pedig nem úgy indult, ugyanis egész szombaton esett az eső. Hiába volt megbeszélve, hogy letesszük az oszlopokat az új villanypásztornak, pótoljuk a hiányzó tőkéket - csak ültünk a szobában, és néztük a…

tovább »
2010.09.14. 19:17

Facebook

Utolsó kommentek

  • bakatorro: besz@rás. nem tudtam hirtelen, hogy röhögjek vagy sírjak. viszont tűpontos. (2024.10.19. 16:50) Vércsoport-azonos borászati technológia
  • Joseph Tatar: Szép napot! www.sylvinoservices.hu Van több féle változat is sík és dimbes-dombos területre is,dr... (2024.09.28. 08:33) Első munkanap az új területen
  • vilag: @Joseph Tatar: Na, ez érdekes lehet. Van a projektnek valami elérhetősége, hogy hol tart a dolog... (2024.09.27. 21:03) Első munkanap az új területen
  • Metin: @papp_schubert: ezt hibát én is elkövettem, a lényeg ne kénezz előtte semm (2024.09.27. 13:58) Must forrása
  • Joseph Tatar: @vilag: nos azért érdekes, mert ültetőgépeket fejlesztünk erdészeti, szőlészeti vonalon. a tömörit... (2024.09.27. 08:07) Első munkanap az új területen
  • Utolsó 20

A szerző

Pályaelhagyó agrármérnökként vettem egy szőlőt abban a dűlőben, ahol a dédapámnak, nagyapámnak is volt. A családi legendárium szerint a borfelvásárló mindig a dédapámnál kezdte a vásárlást, mert neki volt a faluban a legjobb bora. A név kötelez: a legjobb Balaton-felvidéki bort akarom csinálni.

süti beállítások módosítása