Tisztább ízek felé

A múlt év már csak rossz emlék, az idei pedig reménység: itt tartunk most. A próbaszüretek miatt sokat kellett vezetnem, volt időm gondolkozni. A 2013-as juhfark és a sárga muskotály szalmabor járt a fejemben. Egy ismerősöm próbaképpen készített sárga muskotályt, és -…

tovább »
2015.09.13. 22:19

Gohér szűztermés

A hétvégén húszra húztunk lapot, és szerencsénk volt. Eredetileg csütörtökre terveztük a gohér szűztermésének leszedését, de a hét eleji forróságot végül nem találtam jónak a szüretre. Krisztián mért egy majdnem 19-es mustfokot szerdán reggel, és mivel csak két napos…

tovább »
2015.09.07. 22:22

Facebook

Utolsó kommentek

  • bakatorro: besz@rás. nem tudtam hirtelen, hogy röhögjek vagy sírjak. viszont tűpontos. (2024.10.19. 16:50) Vércsoport-azonos borászati technológia
  • Joseph Tatar: Szép napot! www.sylvinoservices.hu Van több féle változat is sík és dimbes-dombos területre is,dr... (2024.09.28. 08:33) Első munkanap az új területen
  • vilag: @Joseph Tatar: Na, ez érdekes lehet. Van a projektnek valami elérhetősége, hogy hol tart a dolog... (2024.09.27. 21:03) Első munkanap az új területen
  • Metin: @papp_schubert: ezt hibát én is elkövettem, a lényeg ne kénezz előtte semm (2024.09.27. 13:58) Must forrása
  • Joseph Tatar: @vilag: nos azért érdekes, mert ültetőgépeket fejlesztünk erdészeti, szőlészeti vonalon. a tömörit... (2024.09.27. 08:07) Első munkanap az új területen
  • Utolsó 20

A szerző

Pályaelhagyó agrármérnökként vettem egy szőlőt abban a dűlőben, ahol a dédapámnak, nagyapámnak is volt. A családi legendárium szerint a borfelvásárló mindig a dédapámnál kezdte a vásárlást, mert neki volt a faluban a legjobb bora. A név kötelez: a legjobb Balaton-felvidéki bort akarom csinálni.

süti beállítások módosítása