Bormustra

Megkésve bár, de törve nem (mert idén helyesen használtam a ként) lefejtettük a borokat. Azért szeretek hideg pincében fejteni, mert ilyenkor a seprőn is kiválik a borkő, és egy kemény felületet képez rajta, ami egészen kevés fejtési veszteséget eredményez (egy 300 literes saválló tartályban kb.…

tovább »
2019.01.14. 21:36

Facebook

Utolsó kommentek

  • RAMBO: @marosila: Mi Füreden vettük, a sylvestris.hu/ boltban, személyesen. A két oldalt függesztett vált... (2019.08.11. 11:47) Seregélyek és egyebek
  • RAMBO: @szervezkedő: Köszönöm, javítottam. (2019.08.11. 11:45) Szőlőtelepítés 2019
  • szervezkedő: Gyenge euro????? Ez ugye elírás! :-)))) (2019.08.02. 04:35) Szőlőtelepítés 2019
  • marosila: Szia Milyen hálót érdemes venni? Gondolok arra, csak egyben tetőtől lelógatva két oldalra lehet ( ... (2019.08.02. 00:25) Seregélyek és egyebek
  • halom2: Ha savakra gyúrsz, ajánlom a kéknyelűt. Tavaly a szürkebarátot – Sz. Huba szerint a világ legjobb ... (2019.06.28. 20:22) Az olaszrizling fojtogató ölelése
  • Utolsó 20

A szerző

Pályaelhagyó agrármérnökként vettem egy szőlőt abban a dűlőben, ahol a dédapámnak, nagyapámnak is volt. A családi legendárium szerint a borfelvásárló mindig a dédapámnál kezdte a vásárlást, mert neki volt a faluban a legjobb bora. A név kötelez: a legjobb Balaton-felvidéki bort akarom csinálni.