Tisztaság és eltarthatóság

Az idei célkitűzésem tisztább és jobban eltartható bort készíteni. Korábban már írtam arról, hogy a minimális kén / kénmentes technológiát nekem nem sikerült alkalmazni. Ahogy visszakerestem a blogon, többször is előkerült az a leírás, hogy szép volt a termés, szép volt a bor, de aztán egyszer csak…

tovább »
2018.10.07. 18:00

Facebook

Utolsó kommentek

  • kunzoo: @Gabssy: Az a tapasztalatom hogy ez akkor jelentkezik ha a kénezéskor nem sikerül jól az elkeveré... (2019.01.18. 20:57) Bormustra
  • Gabssy: Még egy dolog a kénezéssel kapcsolatban. A héten vizsgáztam borászati technológiából, és a vizsga... (2019.01.17. 19:58) Bormustra
  • RAMBO: @Gabssy: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD de (2019.01.17. 14:08) Bormustra
  • Gabssy: @RAMBO: Nem az volt az a "hobbiborod", aminek, mikor kiszámoltad az önköltségét, 11 rugóra jött ki... (2019.01.16. 21:45) Bormustra
  • RAMBO: @Gabssy: fiatal voltam, kellett a pénz. :D (2019.01.16. 19:36) Bormustra
  • Utolsó 20

A szerző

Pályaelhagyó agrármérnökként vettem egy szőlőt abban a dűlőben, ahol a dédapámnak, nagyapámnak is volt. A családi legendárium szerint a borfelvásárló mindig a dédapámnál kezdte a vásárlást, mert neki volt a faluban a legjobb bora. A név kötelez: a legjobb Balaton-felvidéki bort akarom csinálni.