Az első kóstolások

Most, hogy elforrtak a borok, lefejtettük a hordós tételeket. Végre van mennyiség, így idén tudunk palackozni is. A forrás utáni kóstolás tapasztalatait jövőre tudjuk felhasználni, így gyorsan rögzítem őket, még mielőtt elfelejteném, hogy jövőre mit kell pont így vagy másként csinálnunk.

tovább »
2017.11.14. 17:47

Facebook

Utolsó kommentek

  • renegát: 1 dl/hl kén? Milyen állagú? Folyékony kén? (2019.09.12. 19:26) Legyen a gépnek halleluja!
  • scitec92: Az meg már külön vicc, hogy a jelenlegi piaci helyzet szerint így is teljes deficit a telepítés, e... (2019.09.04. 21:13) Szőlőtelepítés 2019
  • scitec92: Arra brutális árak lehetnek, ha 11 millió jött ki. Nekem termőre fordulásig se kerül 11 millióba e... (2019.09.04. 21:09) Szőlőtelepítés 2019
  • RAMBO: @marosila: Mi Füreden vettük, a sylvestris.hu/ boltban, személyesen. A két oldalt függesztett vált... (2019.08.11. 11:47) Seregélyek és egyebek
  • RAMBO: @szervezkedő: Köszönöm, javítottam. (2019.08.11. 11:45) Szőlőtelepítés 2019
  • Utolsó 20

A szerző

Pályaelhagyó agrármérnökként vettem egy szőlőt abban a dűlőben, ahol a dédapámnak, nagyapámnak is volt. A családi legendárium szerint a borfelvásárló mindig a dédapámnál kezdte a vásárlást, mert neki volt a faluban a legjobb bora. A név kötelez: a legjobb Balaton-felvidéki bort akarom csinálni.