Elment az intéző

Anyu, repülj egy kört a pince körül a seprűdön!

tovább »
2013.05.25. 14:45

Jobb híján a pincében matattunk

Nagyon furcsa dolog a biológia. Az olaszrizling még mindig érdes, és nem forr ki szárazra. Talán az lehet a baj, hogy a műanyag tartály tetején nincs túlfolyó, így a must lefojtva marad, és ezért nem tud elforni rendesen. Ez kb. az utolsó ötletem, ezért átfejtettem a bort egy olyan…

tovább »
2013.05.21. 12:24

Facebook

Utolsó kommentek

  • RAMBO: @ütős: Egyszer törjük a gazt, kora nyáron. De, folyamatosan bomlik - ez az egyik szándékunk vele. ... (2018.08.08. 20:13) Termésbecslés
  • ütős: Tetszik a blog, de van néhány kérdésem. Milyen sűrűn törtet le a sorköteles? Esős időben nem rotha... (2018.08.07. 22:03) Termésbecslés
  • RAMBO: @Starin: :) Már van is egy project folyamatban...részletek később! (2018.08.06. 14:00) Napi morfondírozás
  • Starin: Lelkes olvasód lévén idei nyári balatoni nyaralásunk alkalmával feleségemmel felkerestük Dörgicsét... (2018.08.05. 22:21) Napi morfondírozás
  • sulfur: Szia! Találtam egy jó linket. Talán engedi az oldal beilleszteni. Ugyan permetezésről szól, nem a ... (2018.07.23. 19:37) A kíméletes préselésről
  • Utolsó 20

A szerző

Pályaelhagyó agrármérnökként vettem egy szőlőt abban a dűlőben, ahol a dédapámnak, nagyapámnak is volt. A családi legendárium szerint a borfelvásárló mindig a dédapámnál kezdte a vásárlást, mert neki volt a faluban a legjobb bora. A név kötelez: a legjobb Balaton-felvidéki bort akarom csinálni.