2009, őszi falunap

A kis közösség, ahol lakunk, évről évre megrendezi a falunapot. Van egy lakókonténer, amit valamiért közösségi háznak hívunk - ez az öltözője a kis focipályának, de egy pinpongasztalt is fel lehet állítani benne. Van egy terasza, még pár asztal és szék hozzá. A falunap központja ez a közösségi ház, amely mellett bográcsos főzőversenyt rendeznek. Ezen kívül mindenki hoz valami finomat - jobbára házipálinkát, bort, sütit, saját termésű izét.

 

A közösségi ház terasza

 

A falunap remek alkalom a termékeink megkóstoltatására: vittem én is pálinkát (borpárlatot) és bort is. Meg kell mondanom, mindkettő nagy sikert aratott, volt aki jelezte, hogy venne is belőle. Erről szól a történet.

 

2009.09.09. 20:43
Címkék: bor

A bejegyzés trackback címe:

https://szolo.blog.hu/api/trackback/id/tr861371821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook

Utolsó kommentek

A szerző

Pályaelhagyó agrármérnökként vettem egy szőlőt abban a dűlőben, ahol a dédapámnak, nagyapámnak is volt. A családi legendárium szerint a borfelvásárló mindig a dédapámnál kezdte a vásárlást, mert neki volt a faluban a legjobb bora. A név kötelez: a legjobb Balaton-felvidéki bort akarom csinálni.

süti beállítások módosítása