Tisztább ízek felé

A múlt év már csak rossz emlék, az idei pedig reménység: itt tartunk most. A próbaszüretek miatt sokat kellett vezetnem, volt időm gondolkozni. A 2013-as juhfark és a sárga muskotály szalmabor járt a fejemben. Egy ismerősöm próbaképpen készített sárga muskotályt, és -…

tovább »
2015.09.13. 22:19

Gohér szűztermés

A hétvégén húszra húztunk lapot, és szerencsénk volt. Eredetileg csütörtökre terveztük a gohér szűztermésének leszedését, de a hét eleji forróságot végül nem találtam jónak a szüretre. Krisztián mért egy majdnem 19-es mustfokot szerdán reggel, és mivel csak két napos…

tovább »
2015.09.07. 22:22

Facebook

Utolsó kommentek

A szerző

Pályaelhagyó agrármérnökként vettem egy szőlőt abban a dűlőben, ahol a dédapámnak, nagyapámnak is volt. A családi legendárium szerint a borfelvásárló mindig a dédapámnál kezdte a vásárlást, mert neki volt a faluban a legjobb bora. A név kötelez: a legjobb Balaton-felvidéki bort akarom csinálni.

süti beállítások módosítása