A ház bora - Erzsébet Királyné Park Hotel

Amint azt említettem, a fiam egyik haverja az oviban egy belorusz kissrác. A múltkor visszahívtak bennünket, és amíg a kölkök kommandósat játszottak, addig szolídan borozgattunk a házigazdával, aki elmondása szerint mostanában ismerkedik a vörösborokkal. Hát, ilyen ismerkedési estet bárki kívánhat magának, talán elég ha annyit mondok, hogy egy Bolyki-féle Ördöngös volt a kóstoló csúcsa.

 

Maxim apjáról kiderült, hogy társtulajdonosa a parádfürdői Erzsébet pakhotelnek, ahol egy Thummerer bor a "ház bora". Korábban már írtam arról, hogy mennyire fontos lenne, ha minden étteremnek lenne olyan vállalható színvonalú saját bora, amelyet jó áron és megbízható minőségben tud adni. A Bertram küvé pontosan ez a kategória, ami 4-5 eurós árban minden különösebb borzongás nélkül rendelhető egy átlagos vacsorához (ez a bolti ár, fogalmam sincs a hotel árairól). A cimke itt is egyedi, a hotel főbejáratának metszete van rajta. Nem tudom, van-e fél literes felszolgálás (szerintem ez is fontos, mert annyi pont elég egy vacsorához).

 

Egyedi cimke a hotel részére

 

2010.01.23. 14:00

A bejegyzés trackback címe:

https://szolo.blog.hu/api/trackback/id/tr511695091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook

Utolsó kommentek

A szerző

Pályaelhagyó agrármérnökként vettem egy szőlőt abban a dűlőben, ahol a dédapámnak, nagyapámnak is volt. A családi legendárium szerint a borfelvásárló mindig a dédapámnál kezdte a vásárlást, mert neki volt a faluban a legjobb bora. A név kötelez: a legjobb Balaton-felvidéki bort akarom csinálni.

süti beállítások módosítása