Ágyaspálinka véglegesítése

A múltkori bejegyzésben még csak azt tudtam megmutatni, hogyan ázik a mazsola.   Azóta a pálinkát lefejtettem a mazsoláról. A színe szép sárga lett, az íze szinte mézszerűen édes. A mazsolát nem lehet a végtelenségig a pálinkában áztatni, mert egy kilúgozott, ízetlen…

tovább »
2009.12.27. 21:42

Céges ajándék

Itt a Karácsony, és az üzletfelek mindenféle ajándékokat küldenek egymásnak. Kétségtelenül a legzorallabb ajándékom egy üres doboz volt, amit meg kellett volna töltenem mindenfélével, majd eljuttatnom valamelyik szeretetszolgálathoz. A mi cégünk egyelőre még nem jutott odáig,…

tovább »
2009.12.27. 21:18

Ágyaspálinka

A karácsonyi készülődés része az ünnepi vacsorához méltó italok elkészítése, beszerzése. A borokat megvettem (persze vörösöket) fehér borunk van, de kell még valami, amit lefekvés előtt kortyol az ember, hogy megpróbálja szedálni magát a legokból készült autók…

tovább »
2009.12.22. 13:40

Facebook

Utolsó kommentek

A szerző

Pályaelhagyó agrármérnökként vettem egy szőlőt abban a dűlőben, ahol a dédapámnak, nagyapámnak is volt. A családi legendárium szerint a borfelvásárló mindig a dédapámnál kezdte a vásárlást, mert neki volt a faluban a legjobb bora. A név kötelez: a legjobb Balaton-felvidéki bort akarom csinálni.

süti beállítások módosítása